perjantai 29. toukokuuta 2009

Kuulumisia

*
Kaikki askarteluun liittyvä on ollut reilun viikon vähällä huomiolla. Sairaalareissu on takana mutta kaikki siihen liittyvä vasta edessä. Koepala vastauksia odotellessa ja leikkauksesta tulleita oireita toivottavasti parannellessa. Paikassa jossa tuumori sijaitsi oli vähän liian lähellä tärkeitä hermoja... :(
*
Kuva 1. Sairaalaan mennessä silmään pisti heti kaunis lehti boordi katossa. (os.214)
Kuva 2. Iloisempaa asiaa mutta haikeaa, kuvassa Joni halaamassa eskari ope Lassea ja saamassa eskari todistuksen! Kuva 3. Lapset ja iskä juuri tulleet eskari juhlasta. Jonne en sitten päässyt mukaan.. :(
Kun kunto ei sitä sallinut. Tulevat seiskaluokkalainen ja ekaluokkalainen. Johanna luonnontiede painotteiselle luokalle ja Joni mediakasvatus painotteiselle luokalle. Minun pienet!
Kuva 4. Johanna auttaa minua puodin kanssa siihen saakka kunnes pystyn itse kaikesta huolehtimaan. Johanna poimii tuotteet pakkauslistan mukaan ja huolehtii paketit postiin. Minä tarkastan tilaukset ja pakkaan. Onneksi minulla on reipas apulainen!
Viikonloppuna teen kortteja TYKS:n lasten osastolle. Jos vielä työkalut pysyvät käsissä. Laitan niitä tänne sitten näytille!
*
Ihanaa kesä viikonloppua kaikille!
*
Terveisin, Tiina

keskiviikko 20. toukokuuta 2009

The Greeting Farm Heppa

Tämän kortin kuva on The Greeting Farmin digi kuvia, olen kuvan värittänyt puodistani löytyvillä liituväreillä. Myös paperi on puodistani, tällä kertaa yksinkertaista ilman koristeita! *
Tämä on etukäteisajastettu, lukiessasi tätä minä makaan TYKS:n leikkaus salissa! Toivottavasti olen pian takaisin askartelun parissa! Mukavaa keskiviikko päivää kaikille!
*
Tiina

maanantai 18. toukokuuta 2009

Korttipuoti Tiina

Piia on suunnitellut uusimman Korttipuodin haasteen. Tässä korttini haasteeseen! Embrossausta tähänkin korttiin...
Tiina

Jehkotar Card Challenge

Jehkotar Card Challengessa tällä kertaa haasteena oli tehdä kortti jossa on embrossausta.


Tiina

tiistai 12. toukokuuta 2009

Jehkotar Card Challenge


Tässä tämän viikkoiseen haasteeseen korttini.
*
Toimin myös puotini kanssa uutena sponsorina Jehkottaren haasteissa.
*
Tiina

sunnuntai 3. toukokuuta 2009

Korttipuoti Tiina

Tämän kortin tein DT Satun suunnittelemaan Korttipuoti Tiinan sunnuntai haasteeseen, jossa piti käyttää ainoastaan ruskean eri sävyjä. Korttipuodin sunnuntai haasteissa toukokuun ajan, mallikorttina ainoastaan kunkin haasteen suunnittelijan kortti. Toukokuusta lisää puodin blogissa!
Kortissa olen käyttänyt vanhoja varastoja sekä kuva on Puodista löytyvästä Decoupage arkista ja koristeet myös puodistani.
Mukavaa alkavaa viikkoa!
Tiina

lauantai 2. toukokuuta 2009

Jehkotar Card Challenge

Tämä kortti olikin kiva toteuttaa, tulee mallia varmasti käytettyä useamminkin!
Tag taskun kiinnitin kohotarrapaloilla korttiin ja tagin jätin toistaiseksi ilman tekstiä. Tuohon taskuun voisi toki laittaa vaikka setelin ja laitankin jos annan tämän tyttärelleni kesäkuussa kun hänellä on 13-vuotis synttärit!
*
(surkea kuvalaatu, en nyt kuitenkaan ala uudelleen kuvaamaan ;) )
*
Tiina