perjantai 29. toukokuuta 2009

Kuulumisia

*
Kaikki askarteluun liittyvä on ollut reilun viikon vähällä huomiolla. Sairaalareissu on takana mutta kaikki siihen liittyvä vasta edessä. Koepala vastauksia odotellessa ja leikkauksesta tulleita oireita toivottavasti parannellessa. Paikassa jossa tuumori sijaitsi oli vähän liian lähellä tärkeitä hermoja... :(
*
Kuva 1. Sairaalaan mennessä silmään pisti heti kaunis lehti boordi katossa. (os.214)
Kuva 2. Iloisempaa asiaa mutta haikeaa, kuvassa Joni halaamassa eskari ope Lassea ja saamassa eskari todistuksen! Kuva 3. Lapset ja iskä juuri tulleet eskari juhlasta. Jonne en sitten päässyt mukaan.. :(
Kun kunto ei sitä sallinut. Tulevat seiskaluokkalainen ja ekaluokkalainen. Johanna luonnontiede painotteiselle luokalle ja Joni mediakasvatus painotteiselle luokalle. Minun pienet!
Kuva 4. Johanna auttaa minua puodin kanssa siihen saakka kunnes pystyn itse kaikesta huolehtimaan. Johanna poimii tuotteet pakkauslistan mukaan ja huolehtii paketit postiin. Minä tarkastan tilaukset ja pakkaan. Onneksi minulla on reipas apulainen!
Viikonloppuna teen kortteja TYKS:n lasten osastolle. Jos vielä työkalut pysyvät käsissä. Laitan niitä tänne sitten näytille!
*
Ihanaa kesä viikonloppua kaikille!
*
Terveisin, Tiina

4 kommenttia:

 1. On sulla ihanan reipas apulainen, voimisia sulle ja toipumista,-))m

  VastaaPoista
 2. Pikaista paranemista!! Ihanaa, kun on apulainen olemassa:)

  VastaaPoista
 3. Pikaista paranemista!! Ihanaa että sinulla on noin reipas apulainen auttamassa:)
  Aurinkoista ja heleätä Helluntaita täältä Itä-Hämeestä, varjossa nyt 26:))

  VastaaPoista
 4. Mukavaa lukea kuulumisiasi =) Pikaista paranemista!!

  VastaaPoista