perjantai 12. kesäkuuta 2009

Taas sataa...

Olin niin mielissäni aamulla kun heräsin kuuden aikaan auringon paisteeseen. Varmistin vielä netistä ilmatieteen laitoksen sivulta Turun päivän sään ja näytti lämpimältä ja aurinkoiselta. Hoitajan kanssa oltiin kauniin päivän varalle varattu haavan hoito aika jo heti kahdeksaksi. Hoidosta tullessa hain eväät päivän päiväretkeä varten. Voi luoja, ku sain muksut ylös ja kun he saivat syötyä aamupalan sekä minä pakattua tavarat retkeä varten niin alkoi tulemaan vettä taivaan täydeltä. Se siittä Ruissalo retkestä ja Seikkailupuisto päivästä!!!
Eilen oltiin retkeilemässä Paimiossa, käytiin minulle tutussa sairaalassa Alvar Aallon suunnittelemassa turisti kohteessa. Sieltä suunnattiin Sähkö museoon ja kaupungin talolle taide näyttelyyn. Matkan varrelta löytyi kiva pizzeria sekä herkkuja haettiin kotiin Tanniset tehtaan myymälästä.
*
Kuvassa kaksi ATC kokoista korttia, yhden olen aiemmin tehnyt. Katsotaan miten näistä innostun. Nyt sitte odottelemaan jos päivä vielä kirkastuisi!
*
Tiina

2 kommenttia:

  1. Hienot ATC:t - vai teillä sataa, täällä Riihimäellä paistaa aurinko, tosin pilvenmöhkäleitä on taivas täynnä, mutta kuitenkin paistaa ja aika mukavan lämmintäkin on...

    VastaaPoista