Ohje on muunneltu kolmesta eri porkkanakakusta eli voi sanoa että oma ohje! Apuna porkkanoiden teossa ja koristelemisessa oli poikani Joni.
3,5 dl fariinisokeria
5 kananmunaa
4 isoa raastettua porkkanaa
5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl kanelia
1 dl mantelirouhetta
125 g voi sulaa
KUORRUTUS:
200 g appelsiini-tuorejuustoa
2 dl tomusokeria
1/2 dl rasvaa sulatettuna
Uuni 180 astetta ja yksi tunti.
Sekoita vehnäjauhot, mantelirouhe, leivinjauhe ja kaneli keskenään.
Vaahdota fariinisokeri ja munat.
Lisää jauhoseos, porkkanaraaste ja voisula muna-sokeri vaahtoon, varovasti.
Kaada taikina irtopohjavuokaan ja paista uunissa
Sekoita kuorrutuksen ainekset ja levitä se jäähtyneelle kakulle.
3,5 dl fariinisokeria
5 kananmunaa
4 isoa raastettua porkkanaa
5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl kanelia
1 dl mantelirouhetta
125 g voi sulaa
KUORRUTUS:
200 g appelsiini-tuorejuustoa
2 dl tomusokeria
1/2 dl rasvaa sulatettuna
Uuni 180 astetta ja yksi tunti.
Sekoita vehnäjauhot, mantelirouhe, leivinjauhe ja kaneli keskenään.
Vaahdota fariinisokeri ja munat.
Lisää jauhoseos, porkkanaraaste ja voisula muna-sokeri vaahtoon, varovasti.
Kaada taikina irtopohjavuokaan ja paista uunissa
Sekoita kuorrutuksen ainekset ja levitä se jäähtyneelle kakulle.
Kuulostaapa herkulliselta, nam:) Onko ihan totta, että tunti menee uunissa, kuulostaa vaan aika pitkältä ajalta :)
VastaaPoistaJuu Maaret tunti uunissa, kakku vuuassa! Jos tän tekee uunipellille tulee ohkasempi ja paisto aika tietty lyhenee ;)
VastaaPoista