tiistai 19. tammikuuta 2010

Collage Obsession, 1

Päätin minäkin sitten osallistua Collage Obsession haasteeseen. Pitänee opetella tekemään digi kortteja , on ihan hakusessa mutta mukana nyt kuitenkin. Googlettamalla varmasti löytyy ohjeita, vai onko jollain tiedossa selkeät ohjeet?!
Alkuperäinen kuva alapuolella


3 kommenttia:

 1. Oh wow this is really beautiful.
  Fabulous.

  VastaaPoista
 2. Jos et oo ennen tehnyt digikortteja, ja haluaisin nahda mita sulla syntyy, kun oot hiukan harjoitellut, koska mun mielestani sun kortti on kiehtova. Oranssi vari on tehokas ja tykkaan tosta kuvan utuisuudesta.

  Digityoskentelyyn loytyy paljonkin ohjeita netista ja mahdollisesti sun kuvankasittelyohjelmassakin on jotain opastusta, mutta ma olen itse opetellut ihan kokeilemalla ja leikkimalla, taidot karttuu tehdessa.

  VastaaPoista
 3. Kaunis ja unenomainen kortti. Hyvin olet päässyt jyvälle jo heti alkuun. Kiehtovasti tehty ja aivan ihanat kuluneet raamit olet myös laittanut.

  Olen samaa mieltä Itkiksen kanssa, että tekemällä oppii. Ja tosiaan ohjeita varmasti löytyy googlettamalla sitä omaa kuvankäsittelyohjelmaa ja ohjeita. Saanko udella mikä sinulla on käytössä?

  Kaikkein parasta muuten on myös se, että diginä voi tehdä niin monenlaisella tyylillä, että oikeastaan ohjeet voi heittää nurkkaan, kun on perusjutut hallussa ;))

  Tosi kiva, kun osallistuit haasteeseemme ja toivottavasti näemme sinua ja töitäsi jatkossakin siinä mukana!

  VastaaPoista