keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Kevättä

Kuvan käsittelyä olen tänään koittanut aamusta asti opetella. Ei oikein löydy sitä mitä haen ja haluan, täytyy jatkaa toisella kertaa. Tämän kollaasin aiheena on viikonloppuna kaavoittamani ja tekemäni pupu, innoitusta tämä on saanut monista sisustus blogeista joissa on Maileg pupuja.
*
Nyt pitäisi alkaa paperi töihin, kierrellen ja kaarrellen kysytään kaikkea. Monelta eri suunnalta ja päätyen aina samaan vastaukseen. Toivottavasti saan nuo pian pähkäiltyä ja täytettyä. Tärkein liite vielä puuttuu, jos tulisi jo tänään.
Lisätty: Miten tästä näin pienikin tuli ;)

2 kommenttia:

  1. Ihanan keväisiä kuvia!

    Voimia ja iiiiso voimahali!

    VastaaPoista
  2. Hei! Kyselit mitä kuvankäsittelyohjelmaa käytän.Käytän Microsoft PhotoDraw-ohjelmaa,joka sisältyy ainakin Offise 2000 pakettiin.Ei mikään huippuohjelma,mutta tykkään sitä käyttää.Netistä voi ladata Gimp-ohjelman ja sekin on käyttökelpoinen.Itse olen vähän siihen tutustunut.Photoshop on hyvä ja monipuolinen ja meilläkin se on koneella,mutta vaatii paljon harjoittelua,jotta oppii sen kaikki hienoudet.Itse olen ihan kokeilemalla ja taas kokeilemalla kuvankäsittelyä harrastanut.

    VastaaPoista